Info - vv Willemsoord

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Info

Info

24 Juni 2023 gaat het weer gebeuren. De 6de editie van de Kolonie Cup! De eerste 5 edities van dit spektakel waren een enorm succes! 

Het concept is uniek. We spelen 7 tegen 7 op een half veld. Iedereen kan zich inschrijven in de desbetreffende catogorie. 

Standaard
In deze categorie kunnen alle teams die uitkomen in een 1e of 2e bij hun club zich inschrijven.
Er is plaats voor 12 ploegen.

Recreanten
In deze categorie kunnen bedrijven, liefhebbers, mensen die meedoen belangrijker vinden als winnen zich inschrijven. 
Er is plaats voor 18 ploegen.

Dames
Uiteraard mag deze categorie niet ontbreken in het geheel. 
Er is plaats voor 12 ploegen.

Ervaring leert dat het verstandig is met voldoende wissels aan te treden. Dit ook omdat het niet mogelijk is spelers te gebruiken van andere teams, ook al zijn deze al uitgeschakeld! Het is een pittig toernooi en uiteraard moet iedereen nog wel fit zijn voor de 3e helft! Ook dit jaar beloofd dat weer een spektakel te worden!

Een dag vol met voetbal maar zeker ook amusement en activiteiten. Zo zal er een springkussen zijn, diverse activiteiten voor de kinderen.
Overal word aan gedacht!!

gelijk na de finales zal het feest losbarsten en als iemand weet hoe dat moet zijn wij het wel! Laat je verrassen door dit spektakel!

UITERAARD KUN JE EEN OPSTAPPLAATS AANGEVEN, ZODAT IEDEREEN IN DE 3E HELFT EEN BORREL KAN DRINKEN! DE BUS HAALT JE OP EN BRENGT JE WEER KEURIG THUIS OP DE PLEK WAAR JE OOK OPGESTAPT BENT!

Wil jij met je team een geweldige voetbaldag hebben met naar afloop een fantastisch feest? Wacht dan niet te lang met inschrijven, wat vol=vol!!

De Kolonie Cup is het voorbeeld waar een kleine club groot in kan zijn!!

#vvwleeft #heldvande3ehelft #7X7 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!