Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

El Presidente ziet Abraham

29 maart 15:15  Willemsoord - de Kolonie is weer een ABRAHAM rijker! Niemand minder dan mede -grondlegger van het zaterdag voetbal, de duizendpoot en regelneef van vv Willemsoord is 50 jaar geworden.meer »

21x gelezen

Trainer van Willemsoord ben je nooit voor even...

2 februari 13:45  Willemsoord - Trainer van Willemsoord, dat ben je maar zelden voor even. Bij de club met 2 elftallen - Zaterdag en Zondag - tekenen de coaches bij voor een nieuw seizoen.meer »

210x gelezen

Mogelijk strijd om Regio Cup vanaf begin april

23 januari 19:30  Willemsoord - De KNVB worstelt met de voortgang van het amateurvoetbal. Wat kan de komende maanden eventueel wel en wat zeker niet? Ondanks dat er nog enkele scenario’s bij de bond op tafel liggen, blijft de grote vraag of hervatting van het seizoen in welke vorm dan ook in de praktijk mogelijk blijkt.meer »

576x gelezen

Veld 2 eindelijk in de verlichting!

10 november 12:00  Willemsoord - Het heeft even geduurd, maar vorige week maandag was het eindelijk zover. Licht in de duisternis.meer »

85x gelezen

Corona maatregelen update 13-10-20 voor V.V. Willemsoord

15 oktober 8:30  Beste Leden. De overheid heeft 13-10-20 nieuwe maatregelen bekend gemaakt om het Corona virus tegen te gaan. Dit heeft ook gevolgen voor onze verengingen. De nieuwe maatregelen gaan van kracht op 14-10-20 vanaf 22:00 uur. meer »

77x gelezen

Corona update

30 september 8:15  Beste leden, Na overleg heeft het bestuur besloten dat er deze week niet getraind wordt en dat de wedstrijden aankomend weekend voor de senioren niet door gaan. Reden hiervoor is dat er nog leden in de testfase voor Corona zitten en de uitslagen nog niet bekend zijn.meer »

171x gelezen

Willem Strampel neemt afscheid

3 september 15:00  Willem Strampel kan vanwege gezondheidsklachten zijn vrijwilligerswerk, zoals het wekelijks aanbrengen van de lijnen op de velden bij de V.V. Willemsoord, niet meer volbrengen en heeft afscheid genomen van zijn geliefde club. De vereniging is hem heel dankbaar daar voor. Willem, heel veel dank namens de V.V. Willemsoord.

135x gelezen

Willemsoord Zaterdag nog niet op het niveau waar ze willen zijn

31 augustus 19:30  Willemsoord - Sinds maanden stond er eindelijk weer een officiele wedstrijd op het programma. Willemsoord is in het bekertoernooi gekoppeld aan Delfstrahuizen , DWP en Udiros. De ploeg van Henri Rijke mocht het bekertoernooi aftrappen tegen eerstgenoemde. Op een perfecte grasmat had Delfstrahuizen het in de beginfase moeilijk. Willemsoord wist – middels een knappe goal – op voorsprong te komen. Nog voor rust kwam Delfstrahuizen op gelijke hoogte. Na rust hadden de withemden een fors veldoverwicht. Via Kean Bakker kwamen de gasten op voorsprong. Later werd deze voorsprong nog verder uitgebreid: 1-4.meer »

155x gelezen

Maatregelen COVID-19 v.v. Willemsoord

11 augustus 12:15  Willemsoord - Om alles in goede banen te leiden voor de start van de George Fransen Bokaal op 17 augustus en uiteraard in het nieuwe seizoen, volgt v.v. Willemsoord de voorschriften en adviezen van het RIVM, de KNVB, Veiligheidsregio Ijsselland en gemeente Steenwijkerland zorgvuldig op.meer »

270x gelezen

Willemsoord houdt tweede editie George Fransen Bokaal

11 augustus 11:45  Willemsoord - Op sportcomplex de Boschkamp wordt van maandag 17 tot en met zaterdag 22 augustus de tweede editie gespeeld van het George Fransen Toernooi. Daar is Vv Willemsoord gastheer. Er wordt gestreden om de George Fransen Bokaal, een clubicoon van de groenhemden die vorig jaar is overleden. Het toernooi is voorafgaand aan de bekercompetitie die daarna zijn beslag krijgt als voorloper van de reguliere competitie.meer »

236x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!