Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Willemsoord stopt per direct met zondagvoetbal

8 juni 20:45  Willemsoord - "Willemsoord stopt per direct met zondagvoetbal. Met ingang van komend seizoen voetballen we alleen nog op zaterdag", zegt clubman Marcel Kuiper. Het besluit werd vrijdagavond genomen tijdens een bijzondere ledenvergadering van de groenhemden.meer »

225x gelezen

Willemsoord trekt rappe aanvaller aan

8 juni 20:15  Willemsoord heeft zich versterkt met Aziz en is zeer content met het aantrekken van deze rappe en behendige aanvaller.meer »

13x gelezen

Marcel Logchies verlaat vv Willemsoord; Einde aan een tijdperk

24 mei 14:00  Willemsoord - Acht jaar geleden werd hij gevraagd om bij de zondag van vv Willemsoord te gaan voetballen. De club wilde de zondagtak een boost geven door verschillende spelers aan te trekken. Al vrij snel stond zijn keuze vast om de overstap van De Blesse naar Willemsoord te maken. Willemsoord, het dorpje waar hij opgroeide en van z'n zesde tot z'n vijftiende in de jeugd voetbalde. Waar hij zijn debuut en een doelpunt op jonge leeftijd wist te maken.meer »

782x gelezen

VV Willemsoord zoekt samenwerking met de Generaal van den Boschschool

22 mei 19:00  Willemsoord - Het afgelopen jaar laat zijn sporen na in de sport en daar moeten we verandering in brengen, anders is het er straks niet meer. V.V. Willemsoord heeft natuurlijk al veel jeugdige spelers, die in samenwerking met SV. Steenwijkerwold het mooie spelletje voetbal beoefenen. De club heeft daarnaast ook nog een 2 -tal eigen jeugdteams, maar dat is niet voldoende. Het bestuur heeft zodoende contact gezocht met de plaatselijke basisschool, met de vraag om hierin samen te werken en te kijken of we meer kinderen als toekomstig lid mogen verwelkomen. In een kleine gemeenschap moet je elkaar ondersteunen, en dan is dat natuurlijk fantastisch dat alle partijen enthousiast zijn! meer »

32x gelezen

Nieuwe aanwinst voor de Zaterdagtak

22 mei 19:00  Willemsoord - Het heeft even geduurd voordat Wesley Brandsma volmondig ja zei, maar na een aantal keren mee getraind te hebben was hij toch om. meer »

59x gelezen

El Presidente ziet Abraham

29 maart 15:15  Willemsoord - de Kolonie is weer een ABRAHAM rijker! Niemand minder dan mede -grondlegger van het zaterdag voetbal, de duizendpoot en regelneef van vv Willemsoord is 50 jaar geworden.meer »

102x gelezen

Trainer van Willemsoord ben je nooit voor even...

2 februari 13:45  Willemsoord - Trainer van Willemsoord, dat ben je maar zelden voor even. Bij de club met 2 elftallen - Zaterdag en Zondag - tekenen de coaches bij voor een nieuw seizoen.meer »

319x gelezen

Mogelijk strijd om Regio Cup vanaf begin april

23 januari 19:30  Willemsoord - De KNVB worstelt met de voortgang van het amateurvoetbal. Wat kan de komende maanden eventueel wel en wat zeker niet? Ondanks dat er nog enkele scenario’s bij de bond op tafel liggen, blijft de grote vraag of hervatting van het seizoen in welke vorm dan ook in de praktijk mogelijk blijkt.meer »

688x gelezen

Veld 2 eindelijk in de verlichting!

10 november 12:00  Willemsoord - Het heeft even geduurd, maar vorige week maandag was het eindelijk zover. Licht in de duisternis.meer »

149x gelezen

Corona maatregelen update 13-10-20 voor V.V. Willemsoord

15 oktober 8:30  Beste Leden. De overheid heeft 13-10-20 nieuwe maatregelen bekend gemaakt om het Corona virus tegen te gaan. Dit heeft ook gevolgen voor onze verengingen. De nieuwe maatregelen gaan van kracht op 14-10-20 vanaf 22:00 uur. meer »

145x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!